Kunstmalere

Omkring 40 skribenter på Kunstavisen skriver selvstændigt og uafhængigt af kommercielle interesser om aktuelle kunstmalere og kunstudstillinger rundt omkring i landet. På Kunstavisen.dk finder du desuden Danmarks største kunstudstillingskalender, som guider og vejleder alle kunstinteresserede danskere.

En mangfoldighed af kunstmalere

Over hele landet åbnes dørene dagligt for en bred diversitet af udstillinger, åbningsceremonier og ferniseringer, som afspejler kunstens mange udtryksformer og stilarter. Udstillingerne dækker malerier, akvareller, papirkunst, tegninger, grafik, fotokunst, glaskunst, keramik, skulpturer, installationskunst og kunsthåndværk i alskens afskygninger. Lige meget i hvilken retning din kunstinteresse peger, har Kunstavisen en nøjagtig oversigt over, hvorhenne i landet du skal søge, hvis du er interesseret i nye udstillinger, åbne atelierer og ferniseringer. Desuden er det også her, du kan finde inspiration, hvis du ønsker at gå på opdagelse i kunstneriske udtryksformer, som måske er uvant terræn for dig.

Kunstmalere i samtiden

Kunstavisens dygtige skribentkorps besøger og evaluerer løbende de mange forskellige udstillinger, som de skriver om i Kunstavisen. Samtidig kan du også læse uddybende og ærlige interviews med aktuelle kunstmalere, hvor man kommer tæt på deres private forhold til deres kunst og udtryk. Det er altid spændende at blive klogere på, hvad der driver dem samt deres tanker og refleksioner i arbejdsprocessen, og ikke mindst hvad der motiverer og inspirerer dem i hverdagen.

Del: