Lars HUG & Lars Kraemmer.

Dobbelt op i små formater

Af Inge Schjødt - 28. Nov 2017

Lars Kraemmer, stifter og drivkraft for ARTMONEY world wide og musiker og billedkunstner Lars HUG gør det sammen i dette efterår. 200 værker bliver til, med begge kunstneres indsats. Dog ikke samtidig, men simultant. To stakke af to hundrede små værker har skiftet hænder, så Lars nu maler ovenpå Lars’. Den 1. december kommer de på udstilling og til salg i ARTMONEY Galleriet på Rosenørns Allé i København.

Penge på ønskesedlen

Drømmen om den store gevinst følger de fleste, om det så er i Lotto eller det vilde kunstkøb. Drømmen om at få en samling af god kunst er med ARTMONEY inden for rækkevidde. Det stiller dog krav til både beskuer og kunstner om at give sig tid til at se og tid til at handle med sund, kritisk sans, som altid.

De fleste ARTMONEY værker skabes i tegning og maleri, men det er det kunstneriske talent og fantasien, som sætter rammen, så her findes en bred vifte af materialevalg bl.a. glas, beton, træ, metal, de oplagte collager i papir – og sågar i bogform.

Landet rundt bobler det med kreative julesalg, kunstsalg, designmarkeder med mere, og her er helt sikkert fund at finde, også i form af gode ARTMONEY-værker, hvor billedkunstnere har fordybet sig i det faste format på 12×18 cm.

På websiden ARTMONEY.org kan man finde hundredevis af små værker til den faste pris på 200 kr. Her kan man også se en liste over cafeer, hoteller, frisører, m.fl., som godtager ARTMONEY som en del af betalingen – en trend, som ligger godt i tråd med juletidens gavmildhed, men som gælder året rundt – verden rundt.

www.artmoney.org
Rosenørns Allé 44, 1970 Frederiksberg

Sixpack – Artmoney – Frank Tomazy
Collectors items – (privatfoto).
Lars og Lars – preview.