AVISEN

ANNONCE
NYHEDSBREV
Modtag vores gratis nyhedsbrev
Indtast Email:



PRIVATLIVSPOLITIK
Kunstavisen og personoplysninger (privatlivspolitik)

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Kunstavisen indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på flere måder:
- Ved at brugeren benytter sig af et medielogin i forbindelse med benyttelse af Kunstavisen;
- Ved at brugeren benytter sig af sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter, hvor brugeren aktivt henviser til Kunstavisen, f.eks. ved brug af funktioner som Like, Share, Tag mv., skriver kommentarer til vores artikler, eller på anden måde kommunikerer med os via de sociale medier.

Kunstavisen bruger ikke cookies.

Til tider kan vi samarbejde med andre tredjeparter. Når du besøger Kunstavisen.dk, er det cookies fra disse systemer, som din computer modtager.

Personoplysninger
Brug af af Kunstavisens tjenester kræver, at du giver os personoplysninger, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller tegner abonnement på Kunstavisen.dk. Vi indsamler oplysninger om dig, såsom dit navn, adresse, by, e-mail adresse, telefonnummer. Kunstavisen har ikke betalingsmulighed på nettet.

Oplysninger indsamlet ved e-mail bestillinger bruges til gennemførelsen af din bestilling og kan anvendes, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål eller reklamation i forbindelse med din bestilling.
Oplysninger indsamlet ved telefonisk henvendelse bruges i forbindelse med håndtering og besvarelse af din henvendelse.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vores database bliver hostet af Winfinans.dk og kun få udvalgte medarbejdere har adgang til vores registrerede brugerdata.

Kunstavisen videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart, medmindre videregivelsen følger af lovgivningen. Videregivelse til tredjeparter til brug for markedsføring vil derfor ikke ske uden dit samtykke.

Kontakt Kunstavisen
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte Kunstavisen på 56 63 99 00 eller kunstavisen@kunstavisen.dk 
ARTIKLER FRA NYESTE AVIS
Smukt og enestående
Arne Haugen Sørensens Museum i Videbæk indvies
Af Leo Tandrup
KUNSTKALENDER - 305 Arr.
ANNONCE